+90 342 999 10 86
info@kuleyazilim.com

Hatırlatma: Gelir İdaresi Başkanlığı e-İrsaliye Şematron Güncellemesi Hakkında

Kule Yazılım ve Bilişim Hizmetleri

Hatırlatma: Gelir İdaresi Başkanlığı e-İrsaliye Şematron Güncellemesi Hakkında

 

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuru kapsamında 1 Eylül 2021 tarihi itibariyle yayında olacak şekilde, e-İrsaliye için ek zorunluluklar getirildiğini ve bu zorunluluklara yönelik şematron paketinin yayımlandığını hatırlatmak isteriz.e-İrsaliye için şematrona eklenecek olan ek zorunluluklara ulaşmak için tıklayınız.

e-İrsaliye UBL’ini kendi sistemlerinizde oluşturuyorsanız sistemlerinizdeki zorunlu alanları kontrol etmenizi ve ilgili alanlarda gerekli güncellemeleri yapmanızı tavsiye ederiz.

e-İrsaliye UBL’i eLogo tarafından oluşturuluyorsa; halihazırda UBL’e eklenmeyen bir zorunlu alan var ve eklenmesini talep ediyorsanız tarafımıza bilgi vermeniz gerektiğini hatırlatmak isteriz.

eLogo Entegratörlük sistemlerine Web Servis üzerinden bağlantı sağlıyorsanız, test ve demo ortamlarımızda güncellenen şematron dosyasını kontrol edebilirsiniz.

LogoConnect uygulaması kullanan müşterilerimizin bu değişiklikleri alabilmesi için LogoConnectSys üzerinden güncelleme sihirbazı çalıştırması yeterli olacaktır.

Yerel sunucu çözümümüzü kullanan müşterilerimiz linkte yer alan şematron dosyasını indirip, 1 Eylül 2021 tarihinde XSD klasörünün altına ekleyip kullanabilirsiniz.

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan ilgili duyuruya ulaşmak için tıklayınız.

Saygılarımızla
eLogo

19 Mayıs Atatürk'ü Anma,

Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun